Puhelinliittymä.fi

Puhelinliittymä.fi on ilmainen verkkopalvelu. Sivustoltamme löydät halvimmat ja juuri sinun tarpeisiisi sopivimmat mobiililiittymät.

Puhelinliittymä.fi ei ole mobiililiittymiä myyvä televiestintäyritys, mutta jaamme tietoa suurimpien suomalaisten operaattorien tarjouksista.

Jos löydät virheen sivustoltamme, ota yhteyttä info@puhelinliittymä.fi. Korjaamme virheen 24 tunnin kuluessa.

Tietojen päivitys

Hintamme tulevat suoraan mobiililiittymien operaattorien kotisivuilta. Joissain tapauksissa virheet tiedoissa ovat mahdollisia. Tietomme vastaavat kuitenkin aina operaattorien vastaavia tietoja niin pitkälle kuin on mahdollista.

Kuinka tämä palvelu voi olla ilmainen?

Puhelinliittymä.fi ei ole ulkoisten sidosryhmien tukema eikä rahoittama. Pyrimme riippumattomuuteen. Tarjoamme kaikille Suomen televiestintäyrityksille paikan olla esillä sivustollamme. Asiakas siirtyy sivustoltamme televiestintäyrityksen sivustolle.

Saamamme tulot mahdollistavat sivuston ylläpidon, jolla voimme tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen käyttäjillemme.

Tilausten hintatiedot

Mobiililiittymien hintoihin kuuluvat kuukausihinta, puheaika ja datan käyttö sekä kaikki muut mahdolliset lisäpalvelut.

Kysymyksiä / ehdotuksia palvelusta

Vertailupalvelumme on suunniteltu helpottamaan kuluttajan valintoja. Avullamme voit löytää sopivimman mobiililiittymän juuri sinun tarpeisiisi. Arvostamme palveluamme koskevia kommentteja ja palautetta. Ota tarvittaessa yhteyttä info@puhelinliittymä.fi

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä.

Sähköposti: info@compriso.com

Puhelin: +45 53 70 60 76

 

Löydä paras puhelinliittymä